image HOME image OVER VSE SCHILDERS image WAT DOEN WIJ image WERKWIJZE image MVO image VISIE image ADVIES image LEVERANCIERS image AF-ERKEND image CONTACT image

vse schilders is af-erkend onderhoudsspecialist

AF-erkende bedrijven werken volgens de kwaliteits­normen van de Stichting AF-Erkenningsregeling. De AF-Erkennings­regeling is in 1995 ingevoerd op initiatief van FOSAG, de ondernemersorganisatie voor de schilders-, onderhouds-, metaalconserverings-en glasbranche. Aan de AF-Erken­ningsregeling kunnen alleen bedrijven deelnemen die in het bezit zijn van alle vak-en bedrijfstechnische diplo­ma’s.

Deze unieke regeling biedt de opdrachtgever optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid van het AF-erkende bedrijf waar deze mee in zee gaat én over de kwaliteit van het opgeleverde werk, de service en de (nakomings-)garantie.

Een AF-erkend bedrijf:
beschikt over alle vereiste vak- en bedrijfstechnische diploma’s
komt met een glasheldere offerte, zonder valkuilen
werkt volgens de leveringsvoorwaarden die Stichting AF-Erkenningsregeling met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis is overeengekomen
hanteert uniforme garantieregelingen
wordt periodiek geïnspecteerd door een onafhankelijk deskundigenbureau
is aangesloten bij de Stichting Geschillencommissie voor Consumentenzaken te Den Haag
weet de kosten voordelig te houden met een meerjarenonderhoudsplan

Perfect Onderhoud
Een AF-erkende onderhoudsspecialist beschikt over jarenlange ervaring en over de noodzakelijke vakdiploma’s die garant staan voor het perfecte onderhoud aan al het vastgoed.

Unieke Garantie
VSE Schilders gebruikt leveringsvoorwaarden die zijn overeengekomen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo is de opdrachtgever zeker van goede afspraken waarnaar verwezen kan worden.

Altijd goed
In het spaarzame geval dat een eventuele klacht niet kan worden opgelost met het AF-erkende bedrijf, kan de klant altijd terecht bij de objectieve Geschillencommissie Consumentenzaken te Den Haag. Werken met VSE Schilders is dus een verstandige keuze.

Uitgebreide controle
Als AF-erkend bedrijf wordt VSE Schilders gecontroleerd op
de kwaliteit van het opgeleverde werk door een onafhankelijk deskundigenbureau
vak- en bedrijfstechnische diploma’s
inschrijving Kamer van Koophandel
betalingsgedrag loonheffingen
ontvangen klachten
hantering van de Algemene Consumentenvoorwaarden

Beste prijs-prestatie
VSE Schilders biedt meerjarige onderhoudsabonnementen aan, waarbij de kosten maandelijks verspreid worden en het schilder- en onderhoudswerk bij voorbaat al jarenlang vooruit op de agenda staat. Dit is niet alleen interessant voor particuliere woningbezitters, maar ook voor bijvoorbeeld een Vereniging van Eigenaren. Vraag ons naar de mogelijkheden!

webdesign hugodenouden.nl