Image

WANDAFWERKING

Wanden kunnen op vele verschillende manieren worden afgewerkt. VSE Schilders kan iedere vorm van wandafwerking voor u verzorgen, of u nu kiest voor muurverf, behang, spuit- en stucwerk, scan, vinyl of een van de diverse decoratieve afwerkingen. Wij leveren vakwerk, waarbij rekening wordt gehouden met de harmonieuze samenhang van bijvoorbeeld plafond, vloer en andere wanden. Ook is de toepassing van de ruimte van belang: zo gebruiken wij voor kinderdagverblijven duurzame en slagvaste materialen, voor zorginstellingen bijvoorbeeld gemakkelijk te reinigen - en dus hygiënische - coatings.

 

Glasvliesbehang

Glasvliesbehang is een geperste soort behang, verkrijgbaar in verschillende diktes. Het geeft een wand het uiterlijk van een gestucte muur, waarbij scheuren overbrugd worden. Ook is glasvliesbehang stootvast, terwijl er bij stucwerk snel krassen en deuken ontstaan. Glasvliesbehang bevat meer glasvezels dan bijvoorbeeld renovlies, waardoor het product stootvaster, maar ook iets duurder is.

 

Renovliesbehang

Ook dit behang is geperst en heeft een overeenkomstige uitstraling als glasvliesbehang. Het overbrugt eveneens (haar-)scheuren, heeft een strakke structuur en geeft het idee van een gestucte wand. Renovliesbehang wordt meestal verkocht in de 150-grams uitvoering.

 

Glasweefselbehang

Glasweefselbehang is een zogenaamd structuurbehang, verkrijgbaar in diverse structuren. Naast de standaarduitvoering, het bekende ‘ruitjespatroon’ dat men tegenkomt in veel ziekenhuizen en kantoren, zijn er meerdere speciale designs te bestellen. VSE Schilders werkt uiteraard alleen met kwaliteitsbelang, houdt rekening met de juiste dikte van het behang en staat garant voor een strak en op de naden sluitend resultaat.

Project Schilderwerk Museum

Sector: COMMERCIEEL VASTGOED, ONDERWIJS, OVERHEID
Diensten: SPUITWERK, MUTATIEONDERHOUD, ADVISERING, WANDAFWERKING

View more

Museum schilder

Sector: COMMERCIEEL VASTGOED
Diensten: MUTATIEONDERHOUD, WANDAFWERKING

View more

Binnenschilderwerk

Sector: COMMERCIEEL VASTGOED, VVE ZELFSTANDIG, PARTICULIEREN
Diensten: ONDERHOUDSSCHILDERWERK, SPUITWERK, MUTATIEONDERHOUD, ADVISERING, WANDAFWERKING

View more

Weteringkerk Amsterdam

Sector: OVERHEID
Diensten: ONDERHOUDSSCHILDERWERK, ADVISERING, WANDAFWERKING

View more

Museum Het Dolhuys

Sector: COMMERCIEEL VASTGOED, OVERHEID
Diensten: ADVISERING, WANDAFWERKING

View more

Rijksmuseum Amsterdam

Sector: COMMERCIEEL VASTGOED, OVERHEID
Diensten: ONDERHOUDSSCHILDERWERK, SPUITWERK, MUTATIEONDERHOUD, MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN (MVO), WANDAFWERKING

View more

Wandafwerking 8 zorg appartementen

Sector: ZORG
Diensten: WANDAFWERKING

View more

Sponsor project in de Zorg

Sector: ZORG
Diensten: MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN (MVO), PREVENTIEF ONDERHOUD, ADVISERING, WANDAFWERKING

View more