Image

brug CIVIEL

Bij onderhoud aan civiele werken staan efficiëntie en veiligheid, in combinatie met kwaliteitsresultaat, altijd voorop. Tijdens onderhoudswerkzaamheden aan bouwwerken in het publieke domein (zoals bruggen, viaducten, lichtmasten, overweginstallaties, bewegwijzering of straatmeubilair) gaat het dagelijkse leven gewoon door. Dat betekent dat er hoge eisen rondom veiligheid, maar ook bereikbaarheid en afscherming aan dit soort onderhoudsprojecten gesteld worden. Een zo groot mogelijke beperking van omgevingshinder en gebruik van duurzame en/of milieuvriendelijke materialen is in zulke gevallen nog een extra voorwaarde. VSE Schilders is ook voor onderhoud aan civiele objecten uw betrouwbare partner, zowel voor kleine als grote projecten.

 

Onze experts denken graag mee over het op langere termijn beheersbaar houden van onderhoud. Wij kunnen adviseren over preventieve maatregelen waarmee groot onderhoud wordt uitgesteld. Ook kunnen wij in nauwe samenspraak met de opdrachtgever een onderhoudsschema of meerjarenonderhoudsplan opstellen; dit ontzorgt en geeft inzicht in het verloop van de werkzaamheden en beheersing van kosten.

Conserveren silo’s Industrie

Sector: INDUSTRIE, CIVIEL
Diensten: STAALCONSERVERING, PLANMATIG EN PREVENTIEF ONDERHOUD, ADVISERING

View more

Schilderwerk aan Rabobank IJmond Stadion - Telstar

Sector: COMMERCIEEL VASTGOED, CIVIEL, OVERHEID
Diensten: ONDERHOUDSSCHILDERWERK, PLANMATIG EN PREVENTIEF ONDERHOUD, PREVENTIEF ONDERHOUD

View more

Conserveren lantarenpalen

Sector: CIVIEL
Diensten: STAALCONSERVERING

View more

Elektrisch Laadstation

Sector: CIVIEL
Diensten: ONDERHOUDSSCHILDERWERK, PLANMATIG EN PREVENTIEF ONDERHOUD, PREVENTIEF ONDERHOUD, ADVISERING, RESULTAATGERICHT SAMENWERKEN (RGS)

View more