Image

VvE in Amsterdam aan Vaarroute

Gelegen aan de een van de meest drukke vaartroutes van Amsterdam ligt deze zelfstandige VvE in de vorm van een vrijstaand complex.

Bij dit project worden alle gevels schoongespoten onder gepaste hogedruk. Daarna worden alle ondeugdelijke voegen uitgehakt om deze vervolgens weer  af te voegen, waar nodig worden er ook nieuwe stenen geplaast. Na het gereed komen worden de buitengevels geïmpregneerd om een betere bescherming te bieden tegen vocht- en weersomstandigheden. Dit verlengt de levensduur van de gevel en deze is daarna makkelijker te reinigen. Ook vermindert het de aangroei van alg en mos.

VSE Schilders heeft het betonherstelwerk ter hand genomen en zorgt er dan ook voor dat het beton op vakkundige wijze wordt hersteld. Voor een juiste schadediagnose stellen wij een grondig onderzoek in om de omvang van het probleem in kaart te brengen. Vervolgens geven wij advies over mogelijke behandelingen – herstel of vervanging - en de daarbij behorende kosten. Ook kunnen wij u adviseren hoe u in de toekomst betonrot en betonschade voorkomt. Regelmatige inspectierondes of het aanbrengen van een beschermende coating kunnen hiervoor een oplossing bieden. Vanzelfsprekend doen wij alles in samenspraak met onze opdrachtgever.

Houtrot is vaak een gevolg van slechte detaillering, verkeerd herstelwerk of slecht of te laat uitgevoerd schilder- en onderhoudswerk. VSE Schilders denkt graag met u mee over het in goede conditie houden van uw houtwerk. Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in preventief onderhoud en in het herstellen en blijvend beschermen van al uw hout en houtdelen.

52.3780324, 4.8735332

Leveranciers