Image

KITWERK & DILATATIEVOEGEN

VSE Schilders is strak en zorgvuldig in zowel klein als groot kitwerk en kan u van het juiste advies voorzien. Goed aangebracht kitwerk beschermt materialen tegen onder meer water en weersomstandigheden, zoals bij kozijn-, gevel- en vloerafdichtingen. Verkeerd aangebracht kitwerk in voegen of het gebruik van het verkeerd materiaal kan daarentegen behoorlijke schade tot gevolg hebben. Bij ons is al het kitwerk altijd van de juiste kwaliteit en het voldoet aan alle vooraf gestelde criteria voor ieder specifiek bouwwerk.

Het gebruik van het juiste materiaal, goede dosering en rekening houden met omgevingsvariabelen is bij ons een vanzelfsprekendheid. Wij hebben alle benodigde kennis en ervaring hiervoor in huis en kunnen u de volgende kitwerken aanbieden:

 

Beglazingskitwerk

Bij glas moet de aansluiting gegarandeerd waterdicht zijn. Omdat glas bovendien ‘werking’ heeft, moet er bij aansluiting van glas op een ander materiaal altijd gekit worden met een elastische kit. Deze dient meestal ook afwaterend aangebracht te zijn.

 

Dilatatie- of uitzetvoegen

Dilatatie- of uitzetvoegen zijn bedoeld om het uitzetten of krimpen van twee constructiedelen op te vangen, bijvoorbeeld als gevolg van temperatuurswisselingen.

 

Brugvoegen

Brugvoegen worden toegepast om sterk werkende voegen af te dichten, zoals tussen galerijplaten op prefab-balkons of bij kapotte al bestaande kitvoegen. Een goede brugvoeg is bestand tegen constante waterbelasting en moet blootgesteld kunnen worden aan zowel mechanische als puntbelasting.

 

Afdichting in sanitaire ruimtes

In vochtige ruimtes is het belangrijk om kitvoegen met de juiste materialen en op de juiste manier aan te brengen. Ook moeten ze regelmatig gecontroleerd en goed onderhouden worden. Dit om schimmels tegen te gaan en ongewenste lekkages te voorkomen.

Woningbouw 100 woningen

Sector: WONINGCORPORATIE
Diensten: ONDERHOUDSSCHILDERWERK, HOUTROTSANERING, BETONHERSTEL, KITWERK & DILATATIEVOEGEN, ADVISERING, HD REINIGEN

View more

Zorgcentrum Reinaldahuis

Sector: VVE BEHEER, COMMERCIEEL VASTGOED, ZORG, VVE ZELFSTANDIG
Diensten: ONDERHOUDSSCHILDERWERK, HOUTROTSANERING, KITWERK & DILATATIEVOEGEN, PLANMATIG EN PREVENTIEF ONDERHOUD, MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN (MVO), PREVENTIEF ONDERHOUD, HD REINIGEN

View more

425 Woningen

Sector: WONINGCORPORATIE
Diensten: ONDERHOUDSSCHILDERWERK, HOUTROTSANERING, BETONHERSTEL, KITWERK & DILATATIEVOEGEN, PLANMATIG EN PREVENTIEF ONDERHOUD, MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN (MVO), PREVENTIEF ONDERHOUD, ADVISERING, RESULTAATGERICHT SAMENWERKEN (RGS), HD REINIGEN

View more

VvE in Amsterdam aan Vaarroute

Sector: VVE BEHEER, VVE ZELFSTANDIG, PARTICULIEREN
Diensten: ONDERHOUDSSCHILDERWERK, HOUTROTSANERING, BETONHERSTEL, KITWERK & DILATATIEVOEGEN, PLANMATIG EN PREVENTIEF ONDERHOUD, PREVENTIEF ONDERHOUD, ADVISERING, HD REINIGEN, GEVELHERSTEL

View more

43 Rijwoningen in zeeklimaat

Sector: WONINGCORPORATIE
Diensten: ONDERHOUDSSCHILDERWERK, HOUTROTSANERING, KITWERK & DILATATIEVOEGEN, MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN (MVO), PREVENTIEF ONDERHOUD, GEVELHERSTEL

View more

Voegwerkherstel Trap

Sector: COMMERCIEEL VASTGOED
Diensten: BETONHERSTEL, KITWERK & DILATATIEVOEGEN, PLANMATIG EN PREVENTIEF ONDERHOUD, HD REINIGEN, GEVELHERSTEL

View more

Groot onderhoud zorginstelling

Sector: ZORG
Diensten: ONDERHOUDSSCHILDERWERK, HOUTROTSANERING, BETONHERSTEL, KITWERK & DILATATIEVOEGEN, GEVELHERSTEL

View more

Gevel dilatatie flatgebouw

Sector: VVE BEHEER
Diensten: KITWERK & DILATATIEVOEGEN

View more