Image

hart ZORG

Onderhoud en renovatie in een zorginstelling betekent werkzaamheden uitvoeren in een kwetsbare omgeving. Zorgvuldige planning en afstemming is dan een vereiste. VSE Schilders is een ervaren partner op dit gebied, wij weten hoe belangrijk het is om tijdig bewoners en medewerkers van zorginstellingen goed te informeren over het verloop van het onderhoudstraject. Vanzelfsprekend staan hierbij veiligheid en hygiëne voor bewoners en personeel voorop. Onze specialisten begrijpen dat patiënten gebaat zijn bij rust en privacy.

 

Om zorgvastgoed in een optimale conditie te houden, legt VSE Schilders het benodigde binnen- en buitenonderhoud in overleg vast in een (meerjarig) onderhoudsschema. Dit geeft zowel opdrachtgever als patiënten en medewerkers inzicht in het werkproces en het bevordert communicatie en transparantie. Wij werken enkel samen met zorgvuldig geselecteerde ketenpartners, volgens de methode van Resultaatgericht Samenwerken (RGS). VSE Schilders is altijd het aanspreekpunt voor u - wij stemmen de afzonderlijke onderhoudsdisciplines volledig op elkaar af.

Zorgcentrum Reinaldahuis

Sector: VVE BEHEER, COMMERCIEEL VASTGOED, ZORG, VVE ZELFSTANDIG
Diensten: ONDERHOUDSSCHILDERWERK, HOUTROTSANERING, KITWERK & DILATATIEVOEGEN, PLANMATIG EN PREVENTIEF ONDERHOUD, MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN (MVO), PREVENTIEF ONDERHOUD, HD REINIGEN

View more

Rijksmonument Theehuis Bloemendaal

Sector: ZORG
Diensten: HOUTROTSANERING, MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN (MVO), ONDERHOUDSSCHILDERWERK, ADVISERING

View more

Wandafwerking 8 zorg appartementen

Sector: ZORG
Diensten: WANDAFWERKING

View more

Sponsor project in de Zorg

Sector: ZORG
Diensten: MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN (MVO), PREVENTIEF ONDERHOUD, ADVISERING, WANDAFWERKING

View more

Groot onderhoud zorginstelling

Sector: ZORG
Diensten: ONDERHOUDSSCHILDERWERK, HOUTROTSANERING, BETONHERSTEL, KITWERK & DILATATIEVOEGEN, GEVELHERSTEL

View more