Image

Sponsor project in de Zorg

De bewoners van de Richard Holkade 7C/D zijn blij met het sponsor resulaat. VSE Schilders heeft ins samenwerking met de bewoners kosteloos alle muren van een mooi fris kleurtje voorzien. De bewoners mochten zelf de kleur voor hun kamer uitzoeken.

De oranje muur in de woonkamer werd wit, de muren witte muur werd mint-turquoise. ,,Gewoon groen”, volgens enkele bewoners.

Bewoner Jacqueline heeft met voorman Jeffrey de wanden van haar kamer aangepakt. Jacqueline was uitgekeken op de gele muur en wilde nu een roze muur. Zo heeft Jacqueline een spoedcursus schilderen van ons gekregen waar na met ons heeft mee geholpen. Onder muzikale begeleiding van John Denver ging het vlot.

Bewoner Susanne wilde niet aan de klus beginnen voordat onze schilders haar disco-rolstoel hadden gezien. Daarna konden de schilders pas aan het werk, uiteraard met de lichtjes van de rolstoel aan. En passant vond bewoner Susanne dat de broek van Jeffrey ook wel een kloddertje roze kon gebruiken.

Bewoner Dick hielp ook een handje in de woonkamer. Samen met wat hulp van begeleidster Simone. Het was een geweldige tijd. Iedereen was lekker bezig, de muren zijn weer prachtig en we hebben tranen in onze ogen gelachen.

Sector

52.3873878, 4.6462194000001